Dag 11

En dit is dan de laatste foto voor vandaag

Alles in kerstsfeer

Omdat er weer een storm is langs de kust van Amerika, is het bij ons wat winderig en niet zo heel warm. In New Jersey sneeuwt het hoorden we, dus hebben wij geen reden tot klagen.
Voor de 2e keer naar Sea World geweest en het was weer net zo adembenemend als vorig jaar. Zelf beter. Naar alle shows geweest die er maar zijn. Als eerste naar de dolfijnen show, daarna naar de zeeleeuwen, een hartstikke leuke show en toen de Orka’s. Tijdens het wandelen door het park kwamen wij een groep Flamingo’s tegen met oppassers. Stonden foto’s te maken toen ik ineens wat tegen mijn mouw voelde en op mijn rug. Keek om en daar stonden een paar flamingo’s te knabbelen aan mijn vest! Lachen, zoiets maak je niet iedere dag mee, toch?
De gangen waar je de vissen, haaien, stingray’s en orka’s onder water kan bekijken zijn echt meer dan de moeite waard. Je kijkt je ogen uit. Na uren wandelen en show’s bekeken, nog wat souveniers gekocht en naar de laatste show van de Orka’s geweest. Je krijgt hier echt nooit genoeg van, zo mooi en gracieus zijn deze beesten, ongelofelijk. Het park ging daarna dicht, dus de auto opgezocht. Avondeten gehaald en thuis gauw de foto’s op de notebook gezet en bekeken. Het was weer een fantastische dag

3D film

Categorieën: Uncategorized | Een reactie plaatsen

Berichtnavigatie

Plaats een reactie

Blog op WordPress.com.