Dag 14

Geen foto’s meer. We zijn weer thuis. Zaterdagochtend om 5.45 uur (Florida tijd) vertrokken naar het vliegveld in Jacksonville waar we om rond 11 uur vertrokken naar Philadelpia. Dag mooi Florida.Maar eerst moesten de koffers ingechecked worden De koffers bleken allebei te zwaar te zijn, van 1 koffer moest er 6 pond uit! Anders moesten we 150 dollar betalen. Dus wat flessen met melkpoeder overgegooid in de handbagage. Toen was het goed.
Bij de douane werden allebei de koffertjes eruit gehaald voor controle. Er zater autoonderdelen in en de melkpoeder en dat vonden ze verdacht. Het werd goed gekeurd en we mochten door. In Philly moesten we 5 uur wachten tot ons vliegtuig vertrok richting Brussel en weer moesten de koffertjes controleerd worden. Iets later dan verwacht gingen we dan toch.
Twintig minuten eerder dan gepland, landen het vliegtuig veilig in Bussel. Matthew stond daar al te wachten op ons.
Na een uurtje waren wij weer thuis, de koffers neergezet die ik wat later ben gaan uitpakken. Wasgoed hadden we haast niet, die had ik al in de villa gewassen.
Na wat lopen opruimen en schoonmaken (Matthew had het voor zijn doen keurig gehouden) begonnen aan het fotoboek van deze vakantie. Ron ging vroeg naar bed, die moet morgen weer werken.
Einde

Categorieën: Uncategorized | Een reactie plaatsen

Berichtnavigatie

Plaats een reactie

Blog op WordPress.com.